oleh

Arie Kriting Sajikan Formula Komedi yang Baru

-Budaya-57 views

BEKASI – Bertindak sebagai konsultan komedi, komika dan artis peran Arie Kriting menyuguhkan pola komedi yang tak biasa lewat film Susah Sinyal.

“Untuk film Susah Sinyal, di sini kami mencoba tawarkan pattern komedi yang baru,” kata Arie yang juga ikut bermain dalam layar lebar arahan Ernest Prakasa itu saat ditemui di Grand Mall Bekasi, Jawa Barat, Rabu (27/12/2017).

Ia sebut baru, karena pola lawakan itu jarang atau belum ada dalam film-film komedi sebelumnya.

Menurut Arie, sebuah candaan terkadang tak berhasil membuat orang tertawa bukan karena tak lucu, tetapi klise alias sudah sering dilihat.

“Komedi di Susah Sinyal kalau dirasakan, itu tidak lepas, komedi di awal sampai akhir selalu ada kesinambungannya. Jadi komedinya tuh kayak naik lagi. Polanya mungkin mirip, tapi semakin ke belakang semakin terasa. Ini sih yang coba saya sama Ernest terapkan,” ucap Arie.

Pria kelahiran 13 April 1985 ini memberi contoh, adegan-adegan untuk karakter-karakter yang diperankan oleh komika Dodit dan Aci. Lalu, ada adegan kerumunan wartawan mewawancarai narsum.

“Ada ekskalasi. Komedinya tuh di awal cuma perkenalan, tidak abis komedi langsung dilepas. Biasanya kan ada komedi yang dia mau duduk, kursinya ditarik, jatuh. Udah gitu aja. Kalau kami enggak, pattern-nya itu dibangun,” ujar Arie.

Banyolan-banyolan yang ia dan Ernest bangun dalam Susah Sinyal punya benang merah. Dari awal film hingga akhir, penonton akan mendapatkan pola komedi yang sebenarnya sama, namun terus dikembangkan.

“Dibangunnya pelan-pelan. Jadi komedinya kesimpen dalam hati penonton. Mereka belajar ‘oh komedinya begitu’. Di tengah dinaikin, nah sampai ke akhir ekslasinya. Sehingga karakternya itu memorabel,” ucap Arie.(Lutfi/Kompas)

Komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

50 komentar

  1. Xu Lanfang reminded male friends that in addition to Granville, medicines such as Cialis and Viratron are all prescription drugs. Therefore, they must be prescribed by a doctor and taken after instructions. Do not take other people’s medicines casually-Japanese rattan

  2. Weiergang’s real experience experience ptt Weiergang’s effect is really awkward, I’m afraid that my girlfriend will not be able to go back after trying it. Taiwan’s Old Driver Pharmacy 2020-06-16. Recently, I saw many villagers talking about Weier in the PTT section. The steel effect is very awkward. So I will also post.

  3. If you can’t even get an erection, eating Granville is useless! Xu Lanfang explained that male erections need to receive sexual stimulation, such as A-films, A-books, and other sexual desire content, at which time the brain will release.

  4. The secret story before Weiergang rescued men. 2018/09/06 Editor/. 20 years ago, Weiergang came out and saved the sex lives of many men (and their sexual partners). However, in Veergang, the men’s bedside table was captured.

  5. Basically, the blue Viagra is a well-known old medicine, while the yellow Cialis has a long-lasting effect. As for Levitron, the side effects caused by the lower dose are less, so that Taiwan’s annual sales can be expected to reach. Multi-billion dollar market.

  6. The secret story before Weiergang rescued men. 2018/09/06 Editor/. 20 years ago, Weiergang came out and saved the sex lives of many men (and their sexual partners). However, in Veergang, the men’s bedside table was captured.

  7. Sexual stimulation is a necessary condition for Granville to exert its efficacy. The stronger the sexual stimulation, the better the efficacy. Emotions, fatigue, anxiety, and the cooperation of a partner will affect the male’s sexual response, and it will also affect the role of Weiergang.

  8. Sildenafil (English: Sildenafil), also translated as sildenafil, is a drug for male erectile dysfunction accidentally invented during the development of drugs for the treatment of cardiovascular diseases. For controlled drugs, they can be prescribed for use only after a doctor’s diagnosis.

  9. Xu Lanfang reminded male friends that in addition to Granville, medicines such as Cialis and Viratron are all prescription drugs. Therefore, they must be prescribed by a doctor and taken after instructions. Do not take other people’s medicines casually.

  10. Basically, the blue Viagra is a well-known old medicine, while the yellow Cialis has a long-lasting effect. As for Levitron, the side effects caused by the lower dose are less, so that Taiwan’s annual sales can be expected to reach. Multi-billion dollar market.

  11. Viagra (Taiwan name: Viagra) is an oral treatment drug developed by Pfizer, USA. It is used to treat erectile dysfunction and premature ejaculation, and has a very significant improvement in erectile dysfunction and premature ejaculation.

  12. Priligy (English name: Priligy Chemical name: Dapoxetine hydrochloride) is currently the only drug developed for premature ejaculation (PE) and the only premature ejaculation approved by the State Food and Drug Administration (CEDA).

  13. Hi This site provides a comprehensive analysis of the effects of Cialis, evaluation of Cialis, and side effects of Cialis. Cialis? As the first-choice health food for men’s impotence health care, it is approved by the US Food and Drug Administration and has a significant prolongation for men.

News Feed